Toukokuun terveisiä Esko Systemsiltä

Kevät on ollut työntäyteinen: terveydenhuollon Eskon tuotekehitys jatkuu tiiviinä, ja työn alla on paljon uuskehitystä samoin kuin lakisääteisten ominaisuuksien kehittämistä.

Kevään aikana pidettiin Esko Systems Oy:n osakaskokous ja varsinainen yhtiökokous. Yhtiön hallituksen toukokuun kokouksessa päivitettiin yhtiön strategiaa vuosille 2021-2023.

Organisaatiouutisia

Tuotekehitystä ja palveluita vahvistamaan olemme kevään aikaan rekrytoineet jälleen uusia osaajia. Tuotekehitysjohtaja, KTM Markku Hurskainen aloitti Eskolla 24.5.2021. Markulla on pitkä kokemus potilastietojärjestelmien kehittämistyöstä eri rooleista aiemmalta työuraltaan, joten hän tuntee terveydenhuollon toimintaympäristön ohjelmistotoimittajana erittäin hyvin.

Yhtiön johtoryhmässä palvelujohtajan nimikkeellä toiminut Jaana Jämsä toimii operatiivisena johtajana 1.5.2021 alkaen.

Uusien henkilöiden mukana olemme saaneet Eskoon lisää uudenlaista osaamista ja erikoisrooleja, kuten UI/UX suunnittelija, IT-arkkitehti ja integraatioiden tuoteomistaja.

Kesää ja lomia kohti mentäessä olemme eskolaisina ehtineet pohtia myös yhtiön arvoja ja sitä, miten ne ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Eskon Arvokävely järjestettiin 27.5. virusturvallisesti ulkotiloissa ja pienryhmissä. Mukava kävely- ja pohdintarupeama tarjosi samalla työntekijöille mahdollisuuden nähdä ainakin osan kollegoista kasvokkain pitkän etätyörupeaman jälkeen.

Uutiskirjeen rentukankukkien myötä toivotamme kaikille uutiskirjeen lukijoille aurinkoista alkukesää!

terveisin,

eskolaiset

Esko Systems Oy