Rekrytointi

Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Me Esko Systemsillä vastaamme Suomen tutkitusti parhaan ja käyttäjien arvostaman Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehityksestä. Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka.

Avoimet työpaikat

Tuoteomistaja

Haemme asiakaslähtöiseen, kasvavaan ja voimakkaasti kehittyvään Esko-tiimiimme Tuoteomistajaa. Huippuosaajista koostuva tiimimme kaipaa tuoteomistajaa ohjaamaan tuotekehitystiimien työtä. Tuoteomistajana edustat asiakkaan ja käyttäjien ääntä tiimille ja priorisoit tiimin tekemistä. Vastaat yhden tai useamman tuotekehitystiimin backlogista ja huolehdit, että tiimillä on aina valmiina aloitettavaksi hyvin määriteltyä ja priorisoitua tekemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ja näyttöä vastaavasta työstä. Sinulla on kykyä organisoida ja priorisoida tuotekehitystiimin tekemistä sekä hyvät henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen valmiudet. Hallitset monipuolisesti ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistotuotekehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista. Tehtävän kannalta pidämme oleellisena vaatimuksena aiempaa kokemusta terveydenhuollon leikkaustoiminnan toimintatavoista ja prosesseista tai vastaavista ohjelmistoista.

Arvojemme mukaisesti toimit lähellä asiakasta, olet yhteistyökykyinen ja vastuullinen, osaava ja ”tolokku” sekä reilu. Otat mielelläsi omistajuutta, olet oma-aloitteinen ja opit nopeasti. Henkilönä olet avoin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät haasteista ja olet kyvykäs ongelmaratkaisija.

Tarjoamme sinulle

  • Työtä, jolla on merkitystä!
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • Joustavan etätyömahdollisuuden sisältäen mahdollisuuden työskennellä etänä myös ulkomailla
  • Laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Smartum-lounas/liikunta/kulttuuri/hierontaedun
  • Pyöräedun
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit


Teet työtä tulevaisuuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän parissa; työtä, jolla on merkitystä myös kansallisesti. Saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi sekä asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä suomalaisen potilastietojärjestelmän tuotekehityksessä suomenkielisessä organisaatiossa. Tervetuloa kehittämään kanssamme käyttäjien Suomen parhaaksi valitsemaa järjestelmää!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekryn sivuilla -> Avoin työpaikka: Tuoteomistaja.

Hakuaika päättyy 16.10.2023 klo 15.00. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, projektit Juho Kokkonen, p. 050 911 0042 torstaina 5.10. klo 13-14.

Avoin työhakemus

Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinun osaamistasi vastaavaa roolia, laita ihmeessä avoin hakemus tai soita ja kerro, miksi sinä olisit meille se puuttuva palanen. Mukaan mahtuu asiantuntijoita sekä juniori- että seniorikokemuksella.

Voit lähettää avoimen työhakemuksesi sähköpostilla rekrytointi(at)eskosystems.fi.
Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, puhelinnro, sähköposti) sekä CV:si erillisenä tiedostona. Otamme sinuun yhteyttä.