Rekrytointi

Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Me Esko Systemsillä vastaamme Suomen tutkitusti parhaan ja käyttäjien arvostaman Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehityksestä. Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka.

Avoimet työpaikat

Teknologiajohtaja

Haemme asiakaslähtöiseen, kasvavaan ja kehittyvään Esko-tiimiimmeTeknologiajohtajaa.

Haemme johtoryhmäämme johtajaa vastaamaan Teknologia-yksiköstämme. Vastaat roolissasi Esko-potilastietojärjestelmän järjestelmä- ja IT-arkkitehtuurin kehittämisestä sekä ylläpidosta yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Laajaan ja vastuulliseen rooliisi kuuluvat myös tiedolla johtamisen kokonaisuus sekä yrityksemme tietoturva yhdessä tietoturvapäällikkömme kanssa. Näet teknologian yrityksen liiketoiminnan mahdollistajana ja kykenet toimimaan strategisella tasolla visioiden tulevaisuutta sisältäen tekoälyn mukanaan tuomat mahdollisuudet. Teet läheistä yhteistyötä kokonaisvaltaisesti tuotehallinnan sekä tuote- ja projektitiimiemme kanssa ja toimit niin ikään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä toimittajiemme kanssa.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä esihenkilönä toimimisesta. Arvostamme sote-toimialan tuntemusta. Yhteistyön sujuvuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että sinulla on mahdollisuus työskennellä Oulun toimistollamme 3–5 päivänä viikossa.

Arvojemme mukaisesti toimit lähellä asiakasta, olet yhteistyökykyinen ja vastuullinen, osaava ja ”tolokku” sekä reilu. Henkilönä olet lähestyttävä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät uuden rakentamisesta ja koet matalan organisaation mukanaan tuoman laajan ja leveän roolin omaksesi. Pystyt pitämään langat käsissäsi yksityiskohdista isoon kuvaan.

Tarjoamme sinulle

  • Työtä, jolla on merkitystä!
  • Mahtavat työkaverit
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • Työn ja vapaa-ajan tasapainon
  • Joustavan etätyömahdollisuuden sisältäen mahdollisuuden työskennellä etänä EU/EFTA-alueella
  • Työterveyshuollon sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Smartum-lounas/liikunta/kulttuuri/hieronta/työmatkaedun
  • Polkupyöräedun
  • Lisäksi: meillä ei tarvitse matkustaa omalla ajalla!

Tervetuloa kehittämään kanssamme käyttäjien Suomen parhaaksi valitsemaa järjestelmää!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Voit täyttää sähköisen hakemuksesi Kuntarekry-sivustolla -> Avoin työpaikka: Teknologiajohtaja.  Muistathan lisätä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 24.6.2024 klo 16.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kaisa-Liisa Harjapää, p. 040 567 3240. Kaisa-Liisa on tavoitettavissa 13.6. klo 15–16 ja 18.6. klo 14.30–15.30.

Avoin työhakemus

Jos meillä juuri nyt ei ole avoinna osaamistasi vastaavaa roolia, laita ihmeessä avoin hakemus tai soita ja kerro, miksi sinä olisit meille se puuttuva palanen. Mukaan mahtuu asiantuntijoita sekä juniori- että seniorikokemuksella.

Voit lähettää avoimen työhakemuksesi sähköpostilla rekrytointi(at)eskosystems.fi.
Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, puhelinnro, sähköposti) sekä CV:si erillisenä tiedostona. Otamme sinuun yhteyttä.