Käyttäjien kommentit

”Eskon käyttö on ollut sulavaa ja helppoa.”

—Pirjo Ravaska, leikkaus- ja anestesiayksikön osastonylilääkäri

”Eskosta minulla ei ole mielessä mitään negatiivista, käyttö on ollut sulavaa ja helppoa.
Potilaan sairauskertomuksen etusivun ”lay out” on selkeä ja siitä on linkit kaikkiin oleellisiin tietoihin.
Potilaiden valinta on helppoa sekä osastokohtaisesti että niiden potilaiden osalta, joita olet itse katsonut aikaisemmin.
Eri erikoisalojen lehdet löytyvät helposti etusivulta: laboratoriovastaukset, potilaan hoitosuunnitelma, ELMET-lomake, integraatio Ipana-järjestelmään sekä linkki saapuneisiin ja lähetettyihin lähetteisiin.
Liittymä Antti-anestesiatietojärjestelmään erinomainen; kumpikin järjestelmä hyödyntää samaa lääkehoitoa ja fysiologisia mittauksia.”

—Pirjo Ravaska, leikkaus- ja anestesiayksikön osastonylilääkäri, LSHP, Rovaniemi
Esko on hyvin intuitiivinen ja käyttö on helppo oppia

”Esko on mielestäni hyvin intuitiivinen ja sen käyttö on helppo oppia verrattuna useisiin muihin käyttämiini järjestelmiin. Potilaan kertomuksessa oleva erikoisalalehtien juokseva merkintätapa helpottaa potilaan tietojen selaamista ja kokonaiskäsityksen potilaan tilasta saa nopeasti potilaskierrolla ja poliklinikkatyössä.
Myös vasemmassa reunan palkissa olevissa erikoisala-sivuissa oleva viimeisimmän merkinnän päiväys helpottaa uusimpien merkintöjen löytämistä.
Laboratorio- ja kuvantamisintegraatiot toimivat erittäin hyvin ja monipuolisesti.
Eskon potilastauluun lisätty muistilistatoiminta on osoittautunut erinomaiseksi apuvälineeksi lääkäreiden ja hoitohenkilöstön kommunikaatiossa ja tehtävien hallinnassa. Kaapeissa lojuvat paperityökansiot ovat jääneet pois käytöstä ja paperityöt onnistuvat nyt helposti eri työpisteistä käsin ja unohduksia/viiveitä on huomattavasti vähemmän kuin aiemmin.
Sähköisten lähetteiden käsittely on myös sujuvaa Eskon kautta.
Esko sanelutoiminta on erittäin toimiva ja sen avulla diagnoosien/toimenpiteiden tilastointi toimii helposti ja vaivattomasti.”

—Ari-Pekka Puhto, apulaisylilääkäri, LT, eMBA, tekonivelkirurgian vastuulääkäri, OYS
”Anestesiakertomus Antti on mahdollisesti paras Suomessa.”

—Timo Salomäki, anestesialääkäri, Esko Systems Oy:n asiantuntijalääkäri

”Eskon anestesiakertomusosiota eli Anttia käyttäessäni näen potilaan kliinisen anestesiologisen kokonaistilanteen yhdellä silmäyksellä. Anttiin integroidussa lääkehoidossa lääkkeet virtaavat ajasta ennen toimenpidettä läpi toimenpiteen ja taas toimenpidettä seuraavaan vaiheeseen. Antin näkymä on intuitiivinen ja rauhallinen.”

—Timo Salomäki, anestesialääkäri, Esko Systems Oy:n asiantuntijalääkäri
Esko on selkeä

”Esko on pääsääntöisesti luotettava.  Lääkärin on erittäin helppo omaksua Eskon käyttö, ts. uusi lääkäri ei tarvitse käytännössä juuri minkäänlaista koulutusta Eskon käyttöön. Eskossa on erinomaisia integraatioita kuten Hoidonvaraussuunnittelu eli Hoiva. Esko on selkeä, valikoista on helppo löytää haluamansa.”

—Jukka Tikanto, erikoislääkäri, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, OYS
Me olemme hyvin tyytyväisiä Anttiin (Eskon anestesiaosio)

”Eskon anestesiaosio Antti yksistään on otettu hyvin vastaan ja se on toiminut niin kuin on luvattu. On hyvä, kun näkee muiden anestesialääkkeiden osion – näin on aina hieman valinnan varaa. Muokkaaminen on helppoa ja muutenkin järjestelmä on hyvin looginen. Me olemme hyvin tyytyväisiä Anttiin.”

—Thomas Riess, anestesiologian ja tehohoidon ylilääkäri, Kainuun sote, Kajaani

Tutkitusti paras

Käyttäjät ovat myös käyttäjätutkimuksissa arvioineet Esko-potilastietojärjestelmän toistuvasti parhaaksi järjestelmäksi.

Tutkimustuloksiin

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Esko-järjestelmästä ja sen mahdollisuuksista? Soita tai jätä meille viesti yhteystietosivun kautta.