Käyttäjien kommentit

”Esko Systemsin toiminta on selkeää ja ytimekästä. Ei ylimääräisiä markkinointipuheita vaan he viestivät ja toimivat ajantasaisesti. Olemme luoneet aidon yhteistyön ja kumppanuuden mallin, jossa ratkaisemme avoimesti eteen tulleita haasteita yhdessä.”

—Mikko Päkkilä, tietohallintojohtaja, Lapin hyvinvointialue

Eskon käyttö on ollut sulavaa ja helppoa

”Eskosta minulla ei ole mielessä mitään negatiivista, käyttö on ollut sulavaa ja helppoa.
Potilaan sairauskertomuksen etusivun ”lay out” on selkeä ja siitä on linkit kaikkiin oleellisiin tietoihin.
Potilaiden valinta on helppoa sekä osastokohtaisesti että niiden potilaiden osalta, joita olet itse katsonut aikaisemmin.
Eri erikoisalojen lehdet löytyvät helposti etusivulta: laboratoriovastaukset, potilaan hoitosuunnitelma, ELMET-lomake, integraatio Ipana-järjestelmään sekä linkki saapuneisiin ja lähetettyihin lähetteisiin.
Liittymä Antti-anestesiatietojärjestelmään erinomainen; kumpikin järjestelmä hyödyntää samaa lääkehoitoa ja fysiologisia mittauksia.”

—Pirjo Ravaska, leikkaus- ja anestesiayksikön osastonylilääkäri, Lapin hyvinvointialue, Rovaniemi
Esko on hyvin intuitiivinen ja käyttö on helppo oppia

”Esko on mielestäni hyvin intuitiivinen ja sen käyttö on helppo oppia verrattuna useisiin muihin käyttämiini järjestelmiin. Potilaan kertomuksessa oleva erikoisalalehtien juokseva merkintätapa helpottaa potilaan tietojen selaamista ja kokonaiskäsityksen potilaan tilasta saa nopeasti potilaskierrolla ja poliklinikkatyössä.
Myös vasemmassa reunan palkissa olevissa erikoisala-sivuissa oleva viimeisimmän merkinnän päiväys helpottaa uusimpien merkintöjen löytämistä.
Laboratorio- ja kuvantamisintegraatiot toimivat erittäin hyvin ja monipuolisesti.
Eskon potilastauluun lisätty muistilistatoiminta on osoittautunut erinomaiseksi apuvälineeksi lääkäreiden ja hoitohenkilöstön kommunikaatiossa ja tehtävien hallinnassa. Kaapeissa lojuvat paperityökansiot ovat jääneet pois käytöstä ja paperityöt onnistuvat nyt helposti eri työpisteistä käsin ja unohduksia/viiveitä on huomattavasti vähemmän kuin aiemmin.
Sähköisten lähetteiden käsittely on myös sujuvaa Eskon kautta.
Esko sanelutoiminta on erittäin toimiva ja sen avulla diagnoosien/toimenpiteiden tilastointi toimii helposti ja vaivattomasti.”

—Ari-Pekka Puhto, apulaisylilääkäri, LT, eMBA, tekonivelkirurgian vastuulääkäri, OYS / Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
”Antti ei ole insinööritaidetta työpöydältä, vaan käyttäjiensä luoma. Esko Systems on ymmärtänyt, mihin kohtaan järjestelmä toiminnassamme nivoutuu ja se vapauttaa resurssejamme potilastyöhön. Antti on myös helposti integroitavissa muihin järjestelmiin.”

—Ulrica Kujansivu, ylilääkäri ja vastuualuejohtaja, anestesia- ja leikkaustoiminta, teho ja dialyysi, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Antti ei yski käytössä.

”Antti ei yski käytössä. Se pyörii ilman ongelmia ja päivitykset eivät aiheuta katkoja potilastyöhön. Ylipäätään ongelmia on paljon vähemmän kuin muissa järjestelmissä. Esko Systemsin väki on pätevää porukkaa, jolta saamme aina tarvittaessa apua. Anttiin ei myöskään tarvitse paljoa käyttöopetusta, siihen pääsee intuitiivisesti syvemmälle.”

—Thomas Riess, Anestesiologian ja tehohoidon ylilääkäri, Kainuun hyvinvointialue
Esko Systemsin lääkehoito-osio on mielestäni Suomen paras

”Esko Systemsin lääkehoito-osio on mielestäni Suomen paras. Meille on tärkeää, että lääkärit ja hoitajat voivat keskittyä kirjaamisen sijaan potilastyöhön. Esko Systemsin järjestelmä on tehty työn tueksi ja sujuvoittamiseksi. Järjestelmän käyttöön ei myöskään tarvita raskasta kurssitusta ja tukihenkilötoimintaa, koska se on ammattilaisten itsensä kehittämänä intuitiivinen ja looginen.”

—Miia Turpeinen, Oulun yliopistosairaalan johtaja, terveydenhuollon sekä kliinisen farmakologian ja lääkehoidon erikoislääkäri
Esko on selkeä

”Esko on pääsääntöisesti luotettava.  Lääkärin on erittäin helppo omaksua Eskon käyttö, ts. uusi lääkäri ei tarvitse käytännössä juuri minkäänlaista koulutusta Eskon käyttöön. Eskossa on erinomaisia integraatioita kuten Hoidonvaraussuunnittelu eli Hoiva. Esko on selkeä, valikoista on helppo löytää haluamansa.”

—Jukka Tikanto, erikoislääkäri, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, OYS / Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Esko Systemsin henkilöstö ottaa vastuunsa tosissaan, eikä asiakasta pompotella paikasta toiseen

”Esko Systemsin henkilöstö ottaa vastuunsa tosissaan, eikä asiakasta pompotella paikasta toiseen ja jätetä roikkumaan tikettijärjestelmään. Alku- ja tilausvaiheen lupauksista on pidetty kiinni. Potilasturvallisuutemme ja tietoturvamme on parantunut ja prosessimme ovat yhdenmukaistuneet. Esko Systemsin tapa tehdä ja viestiä on raikas ja innokas.”

—Jan Salin, vastuualuejohtaja ja järjestelmäpäällikkö, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Tutkitusti paras

Käyttäjät ovat myös käyttäjätutkimuksissa arvioineet Esko-potilastietojärjestelmän toistuvasti parhaaksi järjestelmäksi.

Tutkimustuloksiin

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Esko-järjestelmästä ja sen mahdollisuuksista? Soita tai jätä meille viesti yhteystietosivun kautta.