Esko APTJ

Esko asiakas- ja potilastietojärjestelmä

Esko APTJ- asiakas- ja potilastietojärjestelmä on kokonaisjärjestelmä, jonka avulla asiakkaan perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon tarpeet voidaan hoitaa joustavasti. Esko APTJ:n valinneet hyvinvointialueet ottavat järjestelmän käyttöön vaiheittain omien aikataulujensa mukaisesti. Kokonaisuutta täydentävät sote-järjestelmiin liitettävät kansalaisten sähköiset palvelut. Myös raportoinnin ja tiedolla johtamisen työkalut liitetään kokonaisuuteen.

Moniammatillinen kehittäjätiimimme rakentaa tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa APTJ-kokonaisuutta käyttäjien tarpeet edellä.

  • Potilastietojärjestelmä ESH + PTH + potilashallinto tehdään omana tuotekehityksenä
  • Suun terveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä kotihoidon asiakastietojärjestelmät hankitaan kumppanilta. Sosiaalihuollon järjestelmänä on käytössä Mediconsult Oy:n Saga Sosiaalihuolto.

UNA yhteistyö

Esko APTJ järjestelmäkehityksessä hyödynnetään UNA yhteistyötä. Hyödynnettäviä toiminnallisuuksia ovat mm. UNA lomake, UNA ydin ja UNA tilannekuva.

 

InterSystems

Esko Systems on valinnut InterSystemsin IRIS for Healthin Esko APTJ-ratkaisuihin sulautettavaksi integraatioteknologiaksi. InterSystems on Suomen johtava toimija terveydenhuollolle toimitetuissa integraatioalustoissa.

Mediconsult Oy

Esko APTJ-kokonaisuutta täydentävät Mediconsult Oy:n tietojärjestelmät Saga Suun terveydenhuolto, Saga Sosiaalihuolto ja Saga Kotihoito.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Esko-järjestelmästä ja sen mahdollisuuksista? Soita tai jätä meille viesti yhteystietosivun kautta.

Yhteystiedot