Yhtiö

Esko Systems Oy

Olemme julkisomisteinen inhouse-yhtiö, joka kehittää ja laajentaa tietojärjestelmiä ketterästi yhdessä käyttäjiensä kanssa, heidän tarpeisiinsa vastaten. Järjestelmäratkaisumme ytimessä ovat toimintavarmuus ja kustannustehokkuus. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Rovaniemellä ja Kajaanissa.

Julkiset toimijat saavat Esko-järjestelmän käyttöön liittymällä yhtiön osakkaaksi.

osakkaat

Tehtävämme on palvella suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa

Asiakkaidemme omistamana toimijana emme tavoittele voittoa. Meidän kauttamme julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat pääsevät mukaan luomaan ketteriä ja edullisia arjen potilastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja.

strategia

Suomen tällä hetkellä merkittävimmän soteICT -hankkeen toteuttaja

Esko APTJ on asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus hyvinvointialueiden tarpeisiin. Esko APTJ muodostuu Esko-potilastietojärjestelmästä, johon kuuluvat erikoissairaanhoidon toiminnallisuudet sekä yhtiön omana tuotekehityksenä toteutettavat perusterveydenhuollon ja potilashallinnon toiminnallisuudet. Suun terveydenhuollon järjestelmä hankitaan kumppanilta, ja sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmänä kokonaisuudessa toimii kotimaisen Mediconsult Oy:n Saga Sosiaalihuolto.

Esko APTJ:n avulla luomme alueellisesti vahvaa potilastietojärjestelmäratkaisua, jossa tieto seuraa potilasta. Näin varmistamme potilasturvallisuuden ja tiedon liikkuvuuden aina perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon.

ESKO APTJ