Toimintavarmuutta ja kustannustehokkuutta omistajille

Esko-potilastietojärjestelmällä on yli 10 000 käyttäjää neljässä eri sairaanhoitopiirissä. Olemme inhouse-yhtiö, eli kehitämme ja laajennamme tietojärjestelmiämme ketterästi yhdessä omistajiemme kanssa ja heidän tarpeisiinsa vastaten.

Tehtävämme on palvella suomalaista terveydenhuoltoa

Esko Systems on asiakkaidensa omistama voittoa tavoittelematon inhouse-yhtiö. Meidän kauttamme kunnat ja julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat pääsevät mukaan luomaan ketteriä ja edullisia arjen potilastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Parhaillaan olemme kehittämässä Eskoon perusterveydenhuollon ratkaisua.

Luomme alueellisesti vahvaa potilastietojärjestelmäratkaisua, missä tieto seuraa potilasta. Näin varmistamme potilasturvallisuuden ja tiedon liikkuvuuden aina perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon.

Tällä hetkellä omistajiamme ovat Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulun kaupunki, Lapin sairaanhoitopiiri, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri, 2M-IT, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite ja Kainuun sote.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!