Yhtiö

Esko Systems Oy

Olemme julkisomisteinen inhouse-yhtiö, joka kehittää ja laajentaa tietojärjestelmiä ketterästi yhdessä omistajiensa kanssa, heidän tarpeisiinsa vastaten. Järjestelmäratkaisumme ytimessä ovat toimintavarmuus ja kustannustehokkuus. Esko-potilastietojärjestelmällä tai sen osilla on tällä hetkellä 10 000 käyttäjää viidessä eri sairaanhoitopiirissä. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä.

Julkiset toimijat saavat Esko-järjestelmän käyttöön liittymällä yhtiön osakkaaksi. Tämä mahdollistaa järjestelmän käyttöönoton ilman raskasta kilpailutusprosessia.

osakkaat

Tehtävämme on palvella suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa

Asiakkaidemme omistamana toimijana emme tavoittele  voittoa. Meidän kauttamme kunnat ja julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat pääsevät mukaan luomaan ketteriä ja edullisia arjen potilastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja.

Toteutamme tällä hetkellä Suomen merkittävintä #soteict-kehityshanketta

Tavoitteenamme on olla merkittävä ja kustannustehokas, kotimaisen APTJ-kokonaisuuden toimittaja hyvinvointialuille.

strategia

Suomen tällä hetkellä merkittävimmän soteICT-hankkeen toteuttaja

Esko laajenee parhaillaan kattamaan perusterveydenhuollon ja potilashallinnon toiminnallisuudet, jolloin Eskosta rakentuu asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus (APTJ) tulevien hyvinvointialueiden tarpeisiin. Esko APTJ  muodostuu jatkossa Esko-potilastietojärjestelmästä ja siihen saumattomasti integroitavista suun terveydenhuollon ja sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmistä. Luomme alueellisesti vahvaa potilastietojärjestelmäratkaisua, missä tieto seuraa potilasta. Näin varmistamme potilasturvallisuuden ja tiedon liikkuvuuden aina perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon.

ESKO APTJ