Perusterveydenhuolto

Esko PTH

Pitkään erikoissairaanhoidossa käytössä ollut Esko-potilastietojärjestelmä laajenee monipuoliseksi myös perusterveydenhuollon erityistarpeet kattavaksi kokonaisratkaisuksi.

Käyttöön tulevat mm. räätälöidyt perusterveydenhuollon kirjauspohjat, kertomusvirta, raskaudenseuranta ja neuvolatoiminnallisuudet, opiskelija- ja kouluterveydenhuollon mittaristot ja kirjauspohjat. Uuden ajanvarausjärjestelmän avulla voidaan varata ja resursoida helposti sekä yksittäisiä potilaskäyntejä että vaativia moniajanvarauksia. Yhteistyökumppanilta hankittava suun terveydenhuollon ratkaisu integroidaan osaksi järjestelmää.

Yhdessä Eskon erikoissairaanhoidon ratkaisu, tuleva perusterveydenhuollon ratkaisu sekä asiakastietojärjestelmä Saga Sosiaalihuolto muodostavat asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden (APTJ), joka otetaan käyttöön Eskon valinneilla hyvinvointialueilla vaiheittain.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Esko-järjestelmästä ja sen mahdollisuuksista? Soita tai jätä meille viesti yhteystietosivun kautta.

Yhteystiedot