Perusterveydenhuolto

Esko PTH

Aiemmin erikoissairaanhoidossa käytössä ollut Esko-potilastietojärjestelmä laajenee monipuoliseksi myös perusterveydenhuollon erityistarpeet kattavaksi kokonaisratkaisuksi.

Käyttöön tulevat mm. räätälöidyt perusterveydenhuollon kirjauspohjat, kertomusvirta, raskaudenseuranta ja neuvolatoiminnallisuudet, opiskelija- ja kouluterveydenhuollon mittaristot ja kirjauspohjat. Uuden ajanvarausjärjestelmän avulla voidaan varata ja resursoida helposti sekä yksittäisiä potilaskäyntejä että vaativia moniajanvarauksia. Suun terveydenhuollon ratkaisu integroidaan osaksi järjestelmää.

Yhdessä Eskon erikoissairaanhoidon ratkaisu sekä tuleva perusterveydenhuollon ratkaisu muodostavat asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuuden (APTJ), joka tullaan ottamaan ensimmäisenä käyttöön Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Uudet hyvinvointialueet aloittavat toimintansa vuoden 2023 alussa.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Esko-järjestelmästä ja sen mahdollisuuksista? Soita tai jätä meille viesti yhteystietosivun kautta.

Yhteystiedot