Esko – en ny kod för välfärdsområden

Esko klient- och patientdatasystem är ett användarorienterat patientdatasystem som är utvecklat i Finland för den finska social- och hälsovården.  Patientdatasystemet Esko utvecklas ständigt tillsammans med användarna det vill säga social- och hälsovårdvårdspersonal.  I användarundersökningar har Esko upprepade gånger bedömts vara Finlands bästa patientdatasystem. Vi erbjuder välfärdsområden ett heltäckande Esko system som består av ett patientdatasystem och ett klientdatassystem.

Esko produktfamilj

“Det har varit smidigt och lätt att använda Esko.”

—avdelningsöverläkare Pirjo Ravaska, Laplands välfärdsområde

Bäst i test

Esko uppskattas i synnerhet för att det är användarvänligt och funktionssäkert. I användarundersökningar har Esko upprepade gånger bedömts vara Finlands bästa patientdatasystem.

Användarundersökningar

Esko Systems Ab

Vårt företag bygger ett heltäckande Esko klient- och patientdatasystem i nära samarbete med användarna.

För utveckling och underhåll av systemet Esko ansvarar inhouse-bolaget Esko Systems Oy som grundades först år 2019. Bolagets delägare får vara med och skapa smidiga och förmånliga datasystemlösningar som stöder och effektiviserar klient- och patientarbetet i vardagen.

Bolaget

Esko för välfärdsområden

Esko är ett klient- och patientdatasystem för välfärdsområdenas behov. De välfärdsområden som väljer Esko kommer att implementera systemet steg för steg.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om produktfamiljen Esko eller om Esko som bolag?

Ta kontakt med oss