Kesäkuulumisia Esko Systemsiltä

Työntäyteisen kevään jälkeen ollaan kesälomien kynnyksellä. Vuoden 2023 alusta käynnistyneiden hyvinvointialueiden kanssa on puoli vuotta yhteistyötä nyt takana, ja moni asia on hakenut uomansa. Tiiviissä yhteistyössä omistajiemme kanssa rakennamme Esko asiakas- ja potilastietojärjestelmää (APTJ) käyttäjien tarpeet täyttäväksi kokonaisuudeksi.

Esko Systems kilpailutti kevään aikana Esko APTJ:tä täydentävän laskutusjärjestelmän hankinnan. Hankintakilpailutuksen voitti CGI, ja laskutusjärjestelmän käyttöönottoprojekti on käynnistymässä. Meneillään on myös kansalaisen sähköisen ajanvarausjärjestelmän hankinnan kilpailutus, ja kilpailutuksen voittaja selviää viikolla 25.

Esko APTJ:n tuotekehitys etenee vauhdilla, ja tuotekehityksen tiekartta ohjaa kaikkea yhtiön tekemistä tiiviisti. Tulevia Esko-käyttöönottoja silmällä pitäen yhtiön johtoryhmään rekrytoidaan kesän aikana uuteen rooliin johtaja, joka tulee vastaamaan Esko-käyttöönottojen ja projektien kokonaisuudesta.

Kiinnostaako sinua tietää enemmän Esko-järjestelmästä? Jos vastaat kyllä, kannattaa tutustua nettisivuillamme uuteen Esko-blogiin: https://eskosystems.fi/ajankohtaista/
Blogisarjassa asiantuntijamme kertovat oman vastuualueensa kuulumisia tai kiinnostavaa faktaa Esko-järjestelmästä. Blogeja julkaistaan kahden viikon välein heinäkuuta lukuun ottamatta.

Keskikesän juhlan lähestyessä kiitämme hyvästä yhteistyöstä alkuvuonna – oikein hyvää ja aurinkoista kesää!