Joulutervehdys Esko Systemsiltä

Kulunut vuosi toi massiivisen muutoksen asiakkaidemme toimintaympäristöön, kun sairaanhoitopiirit muuttuivat hyvinvointialueiksi. Eskolla olemme olleet omistajiemme tukena muutoksen pyörteissä ja tehneet tiivisti työtä yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pohteen Esko asiakas- ja potilastietojärjestelmän (APTJ) käyttöönotto etenee parhaillaan Pohteen, Istekki Oy:n ja Esko Systemsin tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä. Myös laskutusjärjestelmän ja kansalaisen sähköisen ajanvarauksen käyttöönotto on käynnistynyt Pohteella.

Lapin hyvinvointialueella on tehty Lesu-käyttöönottoa, ja Etelä-Pohjanmaan Antti-käyttöönottoa on edistetty suunnitelman mukaan.

Työpajatyöskentely on tullut vuoden aikana tutuksi, kun asiakas- ja sidosryhmäkokoonpanoilla on edistetty yhteisiä näkemyksiä Esko APTJ:n käyttöönoton läpivientiin, Eskon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja myös riskeihin ja haasteisiin liittyen.

Kainuu sai kesäkuussa merkittävän lisävahvistuksen Esko-osaajia, kun Kajaanin ammattikorkeakoulun tiloihin (Ketunpolku 1) avattiin yhtiölle toimisto.

Eskolaisia on tällä hetkellä noin sata, vuosi sitten henkilöstöä oli kahdeksankymmentä. Yhtiön omat toiminnot vahvistuivat vuoden aikana, sillä uusissa rooleissa yhtiössä aloittivat laatupäällikkö, tietoturvapäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja toimistoassistentti. Johtoryhmään liittyi projekteista vastaavana johtajana Juho Kokkonen.

Vuodenvaihteen lähestyessä toivotamme sinulle rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2024!

t. Eskolaiset