Hyvän joulun toivotus Eskolta

Vuosi on ollut vauhdikas ja paljon on saatu aikaan. Koko vuoden läsnä on ollut tietoisuus isosta muutoksesta, jonka h-hetki on nyt: sairaanhoitopiirit jäävät historiaan, tervetuloa hyvinvointialueet!

Yhtiössämme on kuluneena vuonna aloittanut moni uusi osaaja, ja henkilöstömäärä lähentelee 80 henkilöä. Heidän lisäkseen työllistämme useita alihankkijoita. Tällä porukalla yhteistyössä omistajien kanssa on hienoa rakentaa Esko-potilastietojärjestelmää – tinkimättömästi ja ammattitaidolla.

Esko-asiakastietojärjestelmäksi valittiin vuoden aikana Saga, ja Pohteen APTJ-kokonaisuuden käyttöönotto käynnistyi edeten nyt täyttä höyryä. Lapin hyvinvointialueen kanssa yhteistyö jatkuu tiiviinä, ja virallista päätöstä Esko APTJ:n käyttöönotosta odotamme kovasti. Keväällä perustimme Rovaniemelle toimipisteen, jonka henkilöstömäärä kasvaa tulevana vuonna. Soite otti käyttöön Antti-anestesiaosion. Etelä-Pohjanmaalla käynnistyi Antti-käyttöönotto ja samalla Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri liittyy Eskon omistajaksi.

Vuoden mittaan kävimme lukuisia Eskoon liittyviä keskusteluja niin hyvinvointialueiden edustajien kuin päättäjienkin kanssa. Keskusteluissa nousi esiin mm. Eskon operatiivinen Leila-kokonaisuus, joka herätti paljon kiinnostusta, ja sitä esiteltiin useille hyvinvointialueille.

Vuosi 2023 tulee olemaan monella tapaa merkityksellinen; odotukset yhtiölle ja Esko-järjestelmälle ovat kovat eikä vauhtia tule puuttumaan. Tehtävänä ovat järjestelmäkehittämisen ja käyttöönottojen ohella suun terveydenhuollon ratkaisun uusi kilpailutus sekä laskutusjärjestelmän hankintakilpailutus.

Lämmin kiitos sinulle – asiakkaamme, omistajamme, yhteistyökumppanimme – kuluneesta vuodesta! Jatketaan loistavaa yhteistyötä myös tulevana vuonna.

Hyvää joulua ja valoisaa uutta vuotta 2023!