Huhtikuun kuulumisia Esko Systemsiltä

Kokosimme tähän uutiskoosteeseen tuoreimpia kuulumisia Esko-tuotteen ja yhtiön tiimoilta.

Tuotekehityksen kuulumiset: Jännän äärellä

Tuotekehitysjohtajamme Markku Hurskainen kertoo Eskon blogissa tuotekehityksen tuoreita kuulumisia: ”Tuotekehityksessä on nyt menossa mielenkiintoinen vaihe, sillä olemme katkaisemassa napanuoraa Oberon-potilashallintoon ja ottamassa käyttöön Eskon oman potilashallinnon. Tämä tarkoittaa, etteivät Eskon kliiniset sovellukset jatkossa tiedä, onko potilaan ajanvaraus tehty Eskon omalla potilashallinnolla vai Oberonilla.
Tavoitteena on toteuttaa Oberonin korvaaminen siten, ettei siitä aiheudu käyttökatkoa erikoissairaanhoidon loppukäyttäjille, vaan tietystä ajanhetkestä eteenpäin käyttäjät alkavat käyttää Eskon asiakkaan perustietoja, ajanvarausta, jonotusta ja yksikön tilannekuvaa (osaston hallintaa).
Työ on edennyt yllättävänkin hyvin työn kokoluokkaan ja vaativuuteen nähden, eikä mitään isompia yllätyksiä ole ainakaan vielä tullut vastaan. Ennen kesälomia saamme tämän kokonaisuuden valmiiksi.

Pääset lukemaan Markun blogin kokonaisuudessaan verkkosivuillamme: https://eskosystems.fi/blogi-tuotekehityksen-kuulumiset-jannan-aarella/ Kannattaa muutenkin seurata Eskon blogia, joka julkaistaan verkkosivuillamme parin viikon välein.

Lapha valitsi Eskon

Lapin hyvinvointialueen aluehallitus päätti kokouksessaan 27.3.2024, että Lapin hyvinvointialue aloittaa asiakas- ja potilastietojärjestelmien uudistamisen Esko Systems Oy:n kilpailuttamalla sosiaalihuollon Mediconsult Oy:n Saga-tietojärjestelmällä.  Eskolla olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia päätöksen syntymisestä: päätös on tärkeä virstanpylväs, jotta pääsemme Eskon osalta jatkamaan koko Pohjois-Suomea palvelevaa asiakas- ja potilastietojärjestelmäyhteistyötä.

Suvi Alatalo aloittanut palvelu- ja operatiivisena johtajana

Esko Systemsin johtoryhmä sai huhtikuussa uuden jäsenen, kun Suvi Alatalo aloitti yhtiössä palveluista ja operatiivisesta toiminnasta vastaavana johtajana.

Suvilla on kokemusta ICT- ja kehitysjohtajan tehtävistä yli 15 vuoden ajalta, joista valtaosan hän toiminut SOTE-sektorilla. Uudessa tehtävässään Eskolla hän vastaa palveluiden laadukkaasta kehittämisestä ja tuottamisesta. Toivotamme Suvin lämpimästi tervetulleeksi mukaan Eskon poppooseen!

Tule tapaamaan meitä Ouluun ja Tampereelle

Esko Systems on näytteilleasettajana Nordic Conference on Digital Health and Wireless Solutions -kansainvälisessä konferenssissa Oulussa hotelli Lasaretissa 7.-8.5.2024. Tapahtuma kerää paikan päälle kahdeksi päiväksi ison joukon kansainvälisiä alan tutkijoita ja osaajia.

Toukokuun lopulla 27.-29.5. Eskon messuosasto pystytetään Tampereelle Messukeskukseen, jossa järjestetään Sosiaali- ja terveydenhuollon perinteiset ATK-päivät. Demoamme osastolla Esko-järjestelmän uusia ominaisuuksia, ja mukana ständillä on kattava edustus Eskon asiantuntijoita. Jos ATK-päiville osallistuminen on kalenterissasi, tule tapaamaan ja jututtamaan meitä osastolle nro E76!

Aurinkoista kevättä!