Helmikuun kuulumisia Esko Systemsiltä

Kuluva vuosi on käynnistynyt Eskolla työntäyteisesti. Voimme iloksemme todeta, että moni käytännön asia ja toimintatapa ovat löytäneet uomansa ja tulevaisuuteen suuntaamme monta kokemusta rikkaampana ja vahvempana kuin vuosi sitten.

Helmikuu tarjosi eskolaisille huippu-uutisia: Esko-potilastietojärjestelmä sai kehitykseensä odotetun ja toivotun vauhdinannon, kun tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus- ja rakenneuudistushankkeita (POPsote) Pohjois-Pohjanmaalla ohjaava laaja poliittinen ohjausryhmä hyväksyi kokouksessaan 5.2.2021, että Eskosta tulee Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen yhteinen potilastietojärjestelmä.

Nyt keskitymme tulevaisuuden Esko-potilastietojärjestelmän kehitykseen, ja Eskon strategisten hankkeiden tuotekehitys etenee suunnitellusti. Keskeistä on yhteistyö kaikkien toimijoiden kesken – niin omistajien, terveydenhuollon ammattilaisten, päättäjien kuin eskolaisten välillä. Yhdessä onnistumme!

Meitä eskolaisia on nyt lähes neljäkymmentä, ja haemme edelleen vahvistusta ammattitaitoiseen joukkoomme. Osaajia tarvitaan niin tuotekehitykseen kuin kasvaviin palveluihin. Yhtiönä haluamme vastata moninaisiin asiakastarpeisiin uudentyyppisillä palveluilla, joihin tarvitaan myös uudenlaista osaamista ja rooleja.

Hyvää hiihtolomakautta!

toivottavat eskolaiset