Helmikuun kuulumiset Esko Systemsiltä

Yhtiön alkuvuotta on tahdittanut hyvinvointialueiden aloitus. Hyvällä ja tiiviillä yhteistyöllä Esko-käyttäjien ja vastuuhenkilöiden kanssa etenemme kohti Esko APTJ-kokonaisuuden käyttöönottoa Pohteen alueella. Käyttöönotoista ensimmäinen, sosiaalihuollon Saga-järjestelmän käyttöönotto aloitettiin vuoden alusta Pohteen pilottiryhmällä, ja käyttö laajenee myöhemmin isommalle joukolle.

Esko-kahvitunnit

Eskoa kohtaan on valtakunnallisesti paljon kiinnostusta, ja sen innoittamana olemme järjestäneet virtuaalisia Esko-kahvitunteja eli tutustumistuokioita järjestelmään. Ne on suunnattu sekä nykyisten että tulevien Esko-käyttäjien lisäksi kaikille järjestelmästä kiinnostuneille, ja osallistujia on ollut runsaasti.

Viime viikon kahvitunneilta saimme loistavaa palautetta järjestelmän johdonmukaisuudesta ja helppoudesta. Kiitosta tuli myös mutkattomasta ja rauhallisesta tavasta esitellä Eskoa. Palaute lämmitti kovasti, ja antaa lisämotivaatiota jokaiselle tiimiläiselle!

Pohjolan lääkäripäivät

Tällä viikolla Madetojan Sali täyttyy lääketieteen ammattilaisista ja tuoreimmasta alan tiedosta, kun Pohjois-Suomen lääkärit kokoontuvat Pohjolan Lääkäripäiville 21.-24.2. Esko Systems on mukana tapahtumassa omalla näyttelyosastollaan, jossa näet Esko-järjestelmän livenä ja pääset vaihtamaan ajatuksia Esko-ammattilaisten kanssa. Lämpimästi tervetuloa näyttelyosastollemme nro 29!

Leila-tuoteperhe

Erikoissairaanhoidon Leila-tuoteperhe eli Lesu, Hoiva ja Antti yhdessä muodostavat integroidun ja selkeän toimenpiteeseen tulevan potilaan hoitoprosessin mukaisen kokonaisuuden.

Leila on herättänyt viime aikoina paljon kiinnostusta ympäri Suomea, ja sen tiimoilta on pidetty useita esittelyjä.

Digitaalisen terveydenhuollot trendejä Aasiasta

Toimitusjohtajamme Kaisa-Liisa Harjapää osallistui helmikuun alussa Sitran opintomatkalle Singaporeen ja Etelä-Koreaan teemana digitaalinen terveys, #digitalhealth. Tuliaisena matkalta Kaisa-Liisa toi tuoreimpia visioita ja paikallista näkökulmaa mm. sairauksien ennaltaehkäisyyn, terveydenhuoltoon, kansalaisten osallistamiseen, tietojärjestelmien ekosysteemeihin, datan toisiokäyttöön ja innovaatioprosesseihin liittyen.

Mukavaa kevättalvea!