Esko Systemsillä huikea ensimmäinen toimintavuosi

Vuoden kääntyessä kohti loppuaan on hyvä hetki summata mennyttä. Eskon ensimmäinen vuosi omana yhtiönään oli huikea: vauhdikas ja työntäyteinen vaikka haasteiltakaan emme kaikilta osin välttyneet.

Toimintaamme on ohjannut Esko Systemsille tehty strategia. Tulevien vuosien aikana Esko-potilastietojärjestelmä rakennetaan kattamaan sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon toiminnallisuudet. Tulevaisuuden Esko APTJ-ratkaisu muodostuu Esko-potilastietojärjestelmästä ja kokonaisuuteen integroidusta sosiaalihuollon ratkaisusta.

Strategiset tuotekehityshankkeet on organisoitu, resursoitu ja ne etenevät suunnitellusti erikoissairaanhoidon tuotekehityksen rinnalla. Tuottamamme jatkuvat palvelut on organisoitu omaan Palvelut-tiimiin, joka palvelee entistäkin vahvempana Esko-potilastietojärjestelmän käyttäjiä. Henkilöstön määrää on kasvatettu hallitusti, jotta voimme vastata meille asetettuihin kasvun tavoitteisiin.

Esko oli myös jälleen paras tietojärjestelmä Julkinen sairaala-kategoriassa Tietojärjestelmät sairaanhoitajien työn tukena eri toimintaympäristöissä -tutkimuksessa. Esko-potilastietojärjestelmän käyttäjien palautteesta voimme olla erityisen ylpeitä.

Asiakastyön ja tuotekehityksen rinnalla yrityksen ensimmäiseen vuoteen on sisältynyt paljon perusprosesseihin liittyvää tekemistä, mm. taloushallinnon, henkilöstöjohtamisen ja esimiestyön prosessien luomisen ja jalkauttamisen saralla.

Vuosi käynnistyi Aapistien uusien toimitilojen remontilla. Muutto toteutui kesäkuussa, mutta konkreettinen tiloihin siirtyminen antaa vielä odottaa itseään etätyösuosituksen vuoksi. Etätyökäytäntöjen luominen ja etätyöskentely uudessa työyhteisössä onkin vaatinut luovuutta ja mukautumiskykyä.

Vuoden lopussa voidaan todeta, että on tultu pitkälle lähtöpisteestä, jossa Esko Systems taipaleensa aloitti. On ollut hienoa nähdä, kuinka jokainen eskolainen on laittanut osaamisensa likoon rakentaakseen uutta yhtiötä.

Kiitos kaikille, jotka palautteellaan ja kannustuksellaan ovat kirittäneet meitä entistäkin parempiin suorituksiin – jatketaan hyvää yhteistyötä myös vuonna 2021.

Oikein hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

toivottaa Esko Systemsin väki