Ilmoittaudu mukaan! Esko-päivät Oulussa 17.-18.9.2024

Esko Systems järjestää Esko-käyttäjille ja järjestelmästä kiinnostuneille hyvinvointialueiden sote-ammattilaisille sekä tietohallintohenkilöstölle suunnatut Esko-päivät 17.-18.9.2024 Oulun Musiikkikeskuksessa (Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu).

Tapahtuma tarjoaa inspiroivan kattauksen mielenkiintoisia soteICT-teemoja ja ajankohtaista tietoa ESKO asiakas- ja potilastietojärjestelmästä. Luvassa on asiantuntijapuheenvuoroja, ja Esko Systemsin esittelypisteellä pääset tutustumaan Esko-potilastietojärjestelmän uusiin ominaisuuksiin. Mukana ovat myös yhteistyökumppanimme Istekki Oy, Kustannus Oy Duodecim, Mediconsult Oy ja UNA Oy esittelyständeillään.

Aloitamme tiistai-iltana tervetuliaisillallisella Oulun Musiikkikeskuksen Preludi-ravintolassa, jossa luvassa on rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista hyvän ruuan merkeissä. Keskiviikkopäivä kokonaisuudessaan on varattu asiantuntijapuheenvuoroille ja ohjelma-areenana toimii Musiikkikeskuksen Tulinbergin sali.

Esko-päivien 2024 ohjelma

tiistai 17.9.2024 

17.30 Ovet avautuvat Oulun Musiikkikeskuksessa
17.30-18.00 Ilmoittautuminen
18:00-22.00 Tervetuloa-illallinen Musiikkikeskuksen ravintola Preludissa, illallinen ja verkostoitumista

keskiviikko 18.9.2024

8:30 – 9:00    Aamukahvi ja ilmoittautuminen Oulun Musiikkikeskuksessa

9:00 – 9:30    Esko-päivien avaus ja yhtiön kuulumiset / Kaisa-Liisa Harjapää, toimitusjohtaja, Esko Systems Oy
9:30 – 10.15 Toiminnan muutos, miten sitä voidaan tietojärjestelmällä (ESKO) tukea / yleislääketieteen professori Juha Auvinen, Oulun yliopisto

10.15 – 10.30 Verkostoitumistauko

10:30 – 11.15 Sote-palveluiden digitalisaatio vaikuttavuuden näkökulmasta / Paulus Torkki, kansanterveystieteen apulaisprofessori, Helsingin yliopisto

11:15- 12.15  Lounas

12.15 – 13.00 OYS2030, UNTO-lääkerobotti ja Esko /  Ira Rytkönen, tuoteomistaja, Esko Systems Oy ja Jaakko Mustakallio, kehittämisproviisori, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

13.00 – 13.15 Verkostoitumistauko

13.15 – 14.00 Tekoäly sotessa / Ilkka Mertojoki ja Jani-Matti Tirkkonen, Istekki Oy
14.00 – 14.45  Robotit hyvinvoinnin palveluksessa / Cristina Andersson

14:45 – 15.00 Kahvi

15:00 – 15:45 Keynote: Tunteet työelämässä /  Camilla Tuominen
15.45- 16.00  Yhteenveto ja kiitokset / Kaisa-Liisa Harjapää

Puhujat 

Cristina Andersson
Cristina Andersson on yrittäjä ja tietokirjailija sekä robotiikan strateginen kehittäjä. Hän on toiminut asiantuntijana kansallisissa ja EU-organisaatioissa. Cristina oli Työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämän tekoäly 4.0 ohjausryhmän jäsen sekä sen vihreä siirtymä työryhmän puheenjohtaja. Hän on mukana Pohjoismaisen ministerineuvoston tekoälyn etiikan asiantuntijaryhmässä. Cristinaa kiinnostaa erityisesti työn tulevaisuus, yrittäjyys, teknologian tulevaisuus – myös kvanttiteknologia – sekä teknologian hyödyntäminen kestävässä kehityksessä ja yritysten menestystekijänä.

Cristina Andersson

Juha Auvinen, yleislääketieteen professori, Oulun yliopisto

Paulus Torkki
Paulus Torkki toimii terveydenhuollon tuotantotalouden apulaisprofessorina Helsingin yliopistossa. Torkin puheenvuoron fokuksessa Esko-päivillä on se, miten digitaalisten ratkaisujen vaikutuksia ja vaikuttavuutta tulisi arvioida, ja mitä tiedämme digitaalisten terveyspalveluiden vaikutuksista tutkimustietoon perustuen.

Paulus Torkki

Camilla Tuominen
Camilla Tuominen (KTM) on palkittu puhuja ja väitöskirjatutkija työelämän tunteista, tietokirjailija ja kuvittaja. Hän työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina, kunnes vuonna 2012 irtisanoutui ymmärrettyään, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita.

Camilla Tuominen (kuvaaja: Elina Simonen)

Ilkka Mertojoki
Ilkka Mertojoki toimii johtavana asiantuntijana Istekki Oy:ssä ja on erikoistunut luonnollista kieltä ymmärtäviin tekoälyratkaisuihin. Hänen tavoitteenaan on kehittää ratkaisuja, jotka vapauttavat teknologian käytön viemää aikaa ja mahdollistavat tiedon nopean saatavuuden.

Ilkka Mertojoki

Jani-Matti Tirkkonen, Istekki Oy

Ira Rytkönen
Ira Rytkönen toimii Esko Systemsillä Lääkehoidon tuoteomistajana. Koulutukseltaan hän sairaanhoitaja (YAMK). Ira on tehnyt sairaanhoitajan työuran Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja  työskennellyt Eskon parissa vuodesta 2012 alkaen.  OYS2030, UNTO-lääkerobotti ja Esko -puheenvuorossa avataan ESKO Lääkehoidon ja annosjakelijarobotin välille toteutettua integraatiota, jossa johtavana ajatuksena on ollut katkeamattoman lääkehoidon prosessi.

Ira Rytkönen

Kaisa-Liisa Harjapää, Esko Systems Oy


Kaisa-Liisa Harjapää

Ilmoittautuminen ja hinnat 

Osallistuminen päiväohjelmaan 18.9. on Esko Systemsin omistaja- ja asiakasorganisaatioiden edustajille ilmainen. Päiväohjelmaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Osallistumisesta tervetuliaisillalliselle 17.9. laskutetaan 80 eur (sis. alv24%) / osallistuja. Osallistumiseen sisältyy illallinen alku- ja jälkiruokineen sekä ruokajuomat.

Tapahtumaan voi osallistua kahdella tavalla:

  • Osallistut sekä tervetuliaisillalliselle että päiväohjelmaan -> valitse ilta + päiväohjelma-ilmoittautuminen (hinta 80 eur + alv)
  • Osallistut ainoastaan päiväohjelmaan ->  valitse päiväohjelma-ilmoittautuminen  (ilmainen asiakas- ja omistajaorganisaatioiden edustajille)

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta:

-> Ilmoittautuminen: Ilta + päiväohjelma 17.-18.9. (päivätilaisuus maksuton asiakas- ja omistajaorganisaatioidemme edustajille. Iltatilaisuus maksullinen. Lasku lähetetään annettuihin laskutusyhteystietoihin tapahtuman jälkeen.)
-> Ilmoittautuminen: Vain päiväohjelma 18.9. (ei osallistumismaksua Esko Systemsin asiakasorganisaatioiden edustajille)

Linkit ovat avoinna keskiviikkoon 4.9. saakka.

Majoitus

Original Sokos Hotel Arina on Esko-päivien yhteistyöhotelli, johon on varattu kiintiö huoneita päivien osallistujille:

1 hlö Standard huone 125 EUR / yö
2 hlöä Standard huone 145 EUR / yö

Huonekiintiö on nyt voimassa 10.9.2024 saakka tunnuksella BESKO. Varaukset www.sokoshotels.fi – sivuston kautta.

Ilmoittaudu mukaan tulevan syksyn inspiroivimpaan #soteICT -tapahtumaan!