Esko-päivät Oulussa 17.-18.9.2024

Esko Systems järjestää Esko-käyttäjille ja järjestelmästä kiinnostuneille hyvinvointialueiden sote-ammattilaisille sekä tietohallintohenkilöstölle suunnatut Esko-päivät Oulun Musiikkikeskuksessa 17.-18.9.2024.

Tapahtuma tarjoaa ajankohtaisen kattauksen tietoa Esko asiakas- ja potilastietojärjestelmästä ja mielenkiintoisista soteICT-teemoista. Luvassa on useita asiantuntijapuheenvuoroja, ja Esko Systemsin esittelypisteellä pääset tutustumaan Esko-potilastietojärjestelmään livenä. Mukana ovat myös yhteistyökumppanimme Mediconsult, Duodecim ja Istekki omilla esittelyständeillään.

Aloitamme tiistai-iltana tervetuliaisillallisella Musiikkikeskuksen Preludi-ravintolassa, jossa luvassa on rentoa yhdessäoloa ja verkostoitumista hyvän ruuan merkeissä. Keskiviikko kokonaisuudessaan on varattu asiantuntijapuheenvuoroille ja ohjelma-areenana toimii Musiikkikeskuksen Tulinbergin sali.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta julkaistaan lähiaikoina verkkosivuillamme, ja ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu kesäkuussa 2024. Pysy siis kuulolla, lisätietoa tulossa!