Elokuun kuulumisia Esko Systemsiltä

Syyskausi on startannut vauhdilla, ja kokosimme elokuun kuulumisiin nostoja ajankohtaisista asioista. Huomaathan syksyn Tervetuloa meille -tapahtuman 2.10., jolloin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan Oulun toimistolle!

Tuotekehityksen kuulumisia

Eskon tuotekehityksestä on valmistunut useita perusterveydenhuollon tarvitsemia moduuleita (mm. Kertomusvirta, Hoitokertomus, Määräys) ja lähikuukausina vauhti kiihtyy: seuraavaksi valmistuu Äitiyshuollon ratkaisu sekä Lasten kasvun ja kehityksen seuranta.

Potilashallinto-osion kehityksessä työt keskittyvät ajanvaraustoiminnallisuuden ja jonotuksen viimeistelyyn. Ajanvarauksen osalta teimme viikolla 33 käyttävyystestausta, ja tulokset olivat erittäin rohkaisevia sekä käytettävyysmittauspisteiden (SUS 83) että suositteluindeksin (NPS 75) osalta.

Uusia eskolaisia

Johtoryhmässä on aloittanut Juho Kokkonen projekteista vastaavana johtajana. Juho on koulutukseltaan ekonomi ja hänellä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja projektijohtamisesta. Projektijohtaja vastaa yhtiössä Esko-asiakas- ja potilastietojärjestelmän käyttöönottoprojekteista. Tämän lisäksi työt on aloittanut ja aloittaa moni uusi osaaja: tuoteasiantuntijat Miia Multamäki, Virpi Anthoni ja Elisa Seppänen sekä DevOps engineer Sami Oja. Jukka Leinonen ja Tommi Kaleva liittyivät Eskon tiimiin vanhempina suunnittelijoina ja Merja Holappa ICT-arkkitehdin roolissa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Tervetuloa meille! Avoimet ovet Oulun toimistolla 2.10. klo 13-16

Esko-järjestelmä on Avainlippu-tuote, joten olemme innolla mukana Suomalaisen Työn liiton Tervetuloa meille -kampanjassa 2.10. klo 13-16 (Hoitajanrinne 1, 90220 Oulu). Jokainen Eskosta kiinnostunut on tervetullut tutustumaan Eskon poppooseen ja toimitiloihin.

Ohjelmassa on Esko-järjestelmän ja yhtiön esittelyä sekä vapaamuotoista juttutuokiota ammattilaistemme kanssa kahvin ja pullan äärellä. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa nettisivuille ja some-kanaviin lähiaikoina.

Esko-blogi nettisivuilla

Blogisarjamme on löytänyt lukijansa ja saa jatkoa syksyn mittaan. Blogi on suunnattu Esko APTJ:stä ja yhtiöstä kiinnostuneille, ja se tuo Esko-järjestelmäominaisuuksien ohella esiin eskolaisten monipuolista osaamista: kirjoittajat ovat henkilöstöämme, joista jokainen kirjoittaa omasta erikoisalastaan. Julkaisut löydät nettisivuiltamme ja ne jaetaan aina myös some-kanavissa.

Ennakkotietoa, Esko-päivät 2024

Käyttäjille suunnatut Esko-päivät järjestetään kahden vuoden välein, viimeksi tavattiin Oulun Lasaretissa syyskuussa 2022. Seuraavien Esko-päivien ajankohta on 17.-18.9.2024, paikka tarkentuu myöhemmin.

Hyvää syksyn aloitusta kaikille!