Valokuvauspäivä toi Esko Systemsille kummipojan

Kauniina syyskuun aamupäivänä suuntasimme Eskon pienellä kuvausporukalla Oulun yliopistolliseen sairaalaan ottamaan yrityskuvia potilastietojärjestelmämme käyttöympäristössä.

Meille oli luvattu pääsy synnytysosastolle, mikäli siellä olisi vauva, jonka vanhemmille kuvaus sopii.

Synnytysosastolle päästyämme kätilö iloksemme totesi, että kuvaus onnistuu. Astuimme varovasti synnytyssaliin, jossa tapasimme tuoreet vanhemmat ja ihanan vastasyntyneen pikkumiehen.

Kuvaukset sujuivat loistavasti, olihan päähenkilö erittäin valokuvauksellinen! Kun kuvaus oli ohi, pohdimme, että Esko Systemsillä ja vastasyntyneellä on molemmilla sama syntymävuosi, 2020. Yrityksenä olemme kasvun ja kehityksen tiellä, aivan kuten muutkin tänä vuonna syntyneet. Niinpä esitimme tuoreille vanhemmille ehdotuksen, että Eskosta tulisi vauvan yrityskummi. Se sopi erinomaisesti, ja nyt olemme pienen pojan ylpeitä yrityskummeja.

Käytännössä yrityskummius merkitsee sitä, että Esko Systems haluaa olla perheelle sopivalla tavalla mukana seuraamassa kummilapsen kasvua ja kehitystä sekä muistaa pienimuotoisesti elämän eri käänteissä.