Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Päätuotteemme Esko-potilastietojärjestelmä koostuu yli 50 toisiinsa integroidusta tietojärjestelmästä ja tuotteesta. Esko sopii kattavaksi potilastietojärjestelmäksi koko terveydenhuoltoon. Parhaillaan kehitämme järjestelmään perusterveydenhuollon osuutta.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Esko Systemsillä pääset mukaan kehittämään selkeää, helppokäyttöistä ja potilasturvallista tietojärjestelmäratkaisua. Kasvavan yhtiön myötä olet osa menestystarinaa ja saat tehdä työtä terveydenhuollon uudistumisen kärjessä kannustavassa, iloisessa ja tavoitteellisessa ilmapiirissä.

Haluamme uudistaa ohjelmistokehittämisen tapoja ja etsimme jatkuvasti monenlaisia osaajia.

Avoimet työpaikat

 

Oletko etsimämme kokenut .net -palapelin rakentaja?

Tulevaisuuden sairaalan tietojärjestelmäratkaisuja rakentavaan Esko-tiimiin on haussa

Vanhempi suunnittelija / Senior Developer

Tarjoamme kokeneelle .net -kehittämisen supersankarille inspiroivan työtehtävän terveydenhuollon näköalapaikalla. Meillä pääset rakentamaan tulevaisuuden potilastietojärjestelmäratkaisuja yhdessä ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Olet kokenut ja vahvat tekniset valmiudet omaava koodari. Opit nopeasti uutta ja kykenet ottamaan uuden ympäristön haltuusi. Toimit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti kehitystiimisi jäsenenä. Kokonaisuuksien hallinta ja laadukas ohjelmiston kehittäminen ovat luonnollinen osa työskentelytapaasi.

Sinulla on vahva tekninen taito ja kokemus seuraavista:

– .NET full stack developer (c#) (min. 3 v kokemus)
– React
– ASP.NET -core
– Microsoft SQL server
– EF SQL -core
– mikroarkkitehtuuri

Jos näet itsesi tarttumassa uusin haasteisiin roolissamme, älä epäröi – ota yhteyttä! Jätä hakemuksesi ja CV:si tämän sivun ”Avoin työhakemus” -lomakkeella. Odotamme mielenkiinnolla kuulevamme sinusta.


Etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme

Tuoteasiantuntijaa

perusterveydenhuollon tuotekehitykseen

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset innovoimaan ja rakentamaan terveydenhuollon potilastietojärjestelmäratkaisuja moniammatillisessa työyhteisössä kiinteässä yhteistyössä käyttäjien ja sidosryhmien kanssa. 

Olet oma-aloitteinen ja nopea oppimaan. Tärkeimpänä pidämme, että sinulla on työkokemuksesi kautta monipuolinen tietämys perusterveydenhuollon toimintatavoista ja prosesseista. Käyttäjänäkökulma ja käytettävyys ovat osaamisesi keskiössä, ja mahdollisesta pääkäyttäjäkokemuksestasi on tulevassa roolissa hyötyä. Arvostamme osaamista kirjaamiskäytännöistä sekä niihin liittyvistä kansallisista määrityksistä. Mahdollinen kokemuksesi tuotekehityksen vaatimusmäärittelyistä on tulevassa roolissasi plussaa.

Tehtävässäsi 

– osallistut perusterveydenhuollon ja laajentuvan Esko-potilastietojärjestelmän kehittämiseen
– tuot esiin käyttäjän vaatimukset potilastietojärjestelmälle
– osallistut käytettävyystestauksen suunnitteluun ja läpivientiin yhdessä tiimin kanssa
– osallistut yhteistyöpalavereihin asiakkaan kanssa

Mikäli tunnistat itsesi edellisestä ja kiinnostuit, laita avoin hakemus tulemaan tämän sivun Avoin työhakemus -lomakkeella. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

 

 Avoin työhakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa on yhteystietosi ja CV:si. Otamme sinuun yhteyttä.

Lataa CV. Huomaathan, että sopivia tiedostomuotoja ovat pdf,rtf,doc. Tiedoston koko voi olla max. 4MB