Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Päätuotteemme Esko-potilastietojärjestelmä koostuu yli 50 toisiinsa integroidusta tietojärjestelmästä ja tuotteesta. Esko sopii kattavaksi potilastietojärjestelmäksi koko terveydenhuoltoon. Parhaillaan kehitämme järjestelmään perusterveydenhuollon osuutta.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Esko Systemsillä pääset mukaan kehittämään selkeää, helppokäyttöistä ja potilasturvallista tietojärjestelmäratkaisua. Kasvavan yhtiön myötä olet osa menestystarinaa ja saat tehdä työtä terveydenhuollon uudistumisen kärjessä kannustavassa, iloisessa ja tavoitteellisessa ilmapiirissä.

Haluamme uudistaa ohjelmistokehittämisen tapoja ja etsimme jatkuvasti monenlaisia osaajia.

Avoimet työpaikat

Etsimme asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen Esko-tiimiimme

Product Owneria eli tuoteomistajaa

ohjaamaan tuotekehitystiimien työtä. Product Ownerina edustat asiakkaan ja käyttäjien ääntä tiimille ja priorisoit tiimin tekemistä. Vastaat yhden tai useamman tuotekehitystiimin operatiivisesta toiminnasta ja huolehdit, että tiimillä on backlogilla aina valmiina aloitettavaksi hyvin määriteltyä ja priorisoitua tekemistä.

Olet läsnä tiimin päivittäisessä työssä, sparraat, kannustat ja motivoit tuotekehityksen ammattilaisia työssään.
Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ja näyttöä vastaavasta työstä. Sinulla on kykyä organisoida ja pitää useiden rinnakkaisten tuotekehitystiimien lankoja käsissäsi sekä hyvät henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen valmiudet. Hallitset monipuolisesti ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistotuotekehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista. Tutkintosi on esim. tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai terveysteknologiasta, toimialatuntemus katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haku tehtävään tapahtuu Kuntarekryn kautta -> Product Owner, työpaikkailmoitus Kuntarekryssä

Hakuaika päättyy 22.1.2021 klo 15.00.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 keskiviikkona 13.1. klo 10-11 ja perjantaina 15.1. klo 9-10.


Avoin hakemus

Halutessasi voit  jättää meille avoimen hakemuksen, jossa on yhteystietosi ja CV:si. Otamme sinuun yhteyttä.

Lataa CV. Huomaathan, että sopivia tiedostomuotoja ovat pdf,rtf,doc. Tiedoston koko voi olla max. 4MB