Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Esko Systemsille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus ja olemme osa Koodia Suomesta -yhteistyöverkostoa.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Me Esko Systemsillä vastaamme Suomen tutkitusti parhaan ja käyttäjien arvostaman Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehityksestä.
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vaativan lääkehoidon tai päivystystoiminnallisuuksien parissa? Vai sykkiikö sydämesi neuvolatoimintojen kehittämiselle?
Meillä työskentelet lähellä käyttäjiä, jotta varmistamme jatkossakin Eskon olevan tutkitusti paras potilastietojärjestelmä. 

 

Avoimet työpaikat

 

Tuoteomistajamme ottavat mukaan tiimeihin kokeneita

Sovelluskehittäjiä

Meillä voit tehdä työtä paikasta riippumatta, olitpa sitten Helsingissä tai Utsjoella tai sillä välillä. Fyysinen toimipisteemme sijaitsee Oulussa, ja täällä on joskus hyvä piipahtaa.

Olet kokenut ja vahvat tekniset valmiudet omaava koodari; hanskaat joko backendin, frontendin tai koko full stackin – lisäpisteitä tulee MS-teknologioiden hallinnasta ja/tai mikroarkkitehtuurin kokemuksesta.
Tuleva tehtävänkuvasi voidaan rakentaa yhdistämällä oma mielenkiintosi ja osaamisesi yrityksen tuotekehityksen tiekartalla oleviin terveydenhuollon tarpeisiin, arkkitehtuurin tai teknologian kehittämiseen. Mitkä ovat ne vahvuudet, jotka sinä toisit mukanasi Eskoon? Mikä sinusta tulee isona, voisimmeko kasvaa yhdessä?

Jätä avoin työhakemuksesi alla olevalla “Avoin työhakemus -lomakkeella ja liitä mukaan CV:si.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Markku Hurskainen, p. 050 412 6579,  markku.hurskainen(at)eskosystems.fi

 

 Avoin työhakemus

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info(at)eskosystems.fi.
Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, puhelinnro, sähköposti) sekä CV:si erillisenä tiedostona.

Otamme sinuun yhteyttä.