Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Päätuotteemme Esko-potilastietojärjestelmä koostuu yli 50 toisiinsa integroidusta tietojärjestelmästä ja tuotteesta. Esko sopii kattavaksi potilastietojärjestelmäksi koko terveydenhuoltoon. Parhaillaan kehitämme järjestelmään perusterveydenhuollon osuutta.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Esko Systemsillä pääset mukaan kehittämään selkeää, helppokäyttöistä ja potilasturvallista tietojärjestelmäratkaisua. Kasvavan yhtiön myötä olet osa menestystarinaa ja saat tehdä työtä terveydenhuollon uudistumisen kärjessä kannustavassa, iloisessa ja tavoitteellisessa ilmapiirissä.

Haluamme uudistaa ohjelmistokehittämisen tapoja ja etsimme jatkuvasti monenlaisia osaajia.

Avoimet työpaikat (2 kpl)

Senior Developer, vanhempi suunnittelija
Product Owner, tuoteomistaja

 

Haluatko osaksi Esko Systemsin softatiimiä, joka toteuttaa tulevaisuuden lääkehoidon ratkaisuja?

Tulevan tiimisi yhtenä tehtävänä on yhdistää sairaala-apteekin annosjakelurobotti, osastojen älylääkekaapit ja mobiilikirjausten sovittaminen saumattomaksi kokonaisuudeksi potilastietojärjestelmässä.
Tulevaisuuden ratkaisut rakennamme moniammatillisessa tiimissä, ja tuloksilla merkittävä vaikutus jokaisen pohjoissuomalaisen elämään tulevina vuosikymmeninä.

Meillä on nyt haussa

Senior Developer, vanhempi suunnittelija

Olet kokenut ja vahvat tekniset valmiudet omaava koodari; hanskaat joko backendin, frontendin tai koko full stackin – lisäpisteitä tulee MS-teknologioiden hallinnasta ja/tai mikroarkkitehtuurin kokemuksesta. 

Opit nopeasti uutta ja kykenet ottamaan uuden ympäristön haltuusi. Toimit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti kehitystiimisi jäsenenä. Kokonaisuuksien hallinta ja laadukas ohjelmiston kehittäminen ovat luonnollinen osa työskentelytapaasi.

Miksi Esko Systems?

Olemme aidosti suomalainen softatalo, jonka organisaatio ja kehitystiimit ovat Suomessa. Meillä työ ja vapaa-aika ovat aidosti tasapainossa ja julkisomisteisena yhtiönä asiakkaamme ovat lähellä jokaista työntekijää.

Jos näet itsesi tarttumassa uusin haasteisiin Eskolla, älä epäröi, vaan laita hakemus tulevaan Kuntarekry-palvelun kautta. Odotamme mielenkiinnolla kuulevamme sinusta.

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Sähköisen hakemuksen tehtävään voi jättää  Kuntarekry-sivustolla -> Avoin työpaikka, Senior Developer / Vanhempi suunnittelija

Hakuaika päättyy 24.6.2021 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Markku Hurskainen, p. 050 412 6579 keskiviikkona 9.6. klo 8.30 – 12.00

 

 

Etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme

Product Owneria

eli tuoteomistajaa ohjaamaan tuotekehitystiimien työtä.

Product Ownerina edustat asiakkaan ja käyttäjien ääntä tiimille ja priorisoit tiimin tekemistä. Vastaat yhden tai useamman tuotekehitystiimin operatiivisesta toiminnasta ja huolehdit, että tiimillä on backlogilla aina valmiina aloitettavaksi hyvin määriteltyä ja priorisoitua tekemistä. Olet läsnä tiimin päivittäisessä työssä, sparraat, kannustat ja motivoit tuotekehityksen ammattilaisia työssään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ja näyttöä vastaavasta työstä. Sinulla on kykyä organisoida ja pitää useiden rinnakkaisten tuotekehitystiimien langat käsissäsi sekä hyvät henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen valmiudet. Hallitset monipuolisesti ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistotuotekehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista. Tutkintosi voi olla esimerkiksi tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai terveysteknologiasta ja toimialatuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa. Saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi sekä asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä suomalaisen potilastietojärjestelmän tuotekehityksessä suomenkielisessä organisaatiossa. Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus rohkeasti tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Haku Kuntarekryn sivuston kautta viimeistään 15.6.2021 klo 15.00 ->  Työpaikkailmoitus, Product Owner 

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 perjantaina 4.6. klo 12-13.

 
 
 
 

 Avoin työhakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa on yhteystietosi ja CV:si. Otamme sinuun yhteyttä.

Lataa CV. Huomaathan, että sopivia tiedostomuotoja ovat pdf,rtf,doc. Tiedoston koko voi olla max. 4MB