Tule kehittämään esko-potilastietojärjestelmää

Päätuotteemme Esko-potilastietojärjestelmä koostuu yli 50 toisiinsa integroidusta tietojärjestelmästä ja tuotteesta. Esko sopii kattavaksi potilastietojärjestelmäksi koko terveydenhuoltoon. Parhaillaan kehitämme järjestelmään perusterveydenhuollon osuutta.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Esko Systemsillä pääset mukaan kehittämään selkeää, helppokäyttöistä ja potilasturvallista tietojärjestelmäratkaisua. Kasvavan yhtiön myötä olet osa menestystarinaa ja saat tehdä työtä terveydenhuollon uudistumisen kärjessä kannustavassa, iloisessa ja tavoitteellisessa ilmapiirissä.

Haluamme uudistaa ohjelmistokehittämisen tapoja ja etsimme jatkuvasti monenlaisia osaajia.

Avoimet työpaikat

Järjestelmäasiantuntija

Etsimme oma-aloitteista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä järjestelmäasiantuntijaa potilastietojärjestelmän palvelunhallintaan, integraatioihin ja teknisten ongelmatilanteiden ratkomiseen.

Järjestelmäasiantuntija osallistuu tarvittaessa asiakkaan käyttö- ja huoltokatkoihin asiantuntijan ja testaajan rooleissa. Järjestelmäasiantuntijan tehtäviin voidaan sisällyttää hakijan aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan myös tietovarastoinnin ja raportoinnin kehittämistä tietojohtamisen tarpeisiin sekä tuotekehitystehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta
 • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • integraatio-osaamista
 • osaamista tietokantojen ja raportoinnin ylläpidosta ja kehityksestä (SQL, PowerBi)
 • kykyä lukea, ymmärtää ja analysoida ohjelmakoodia (.NET, C#)
 • vahvaa analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä
 • asiakaslähtöistä asennetta

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Lisäksi saat taustallesi rautaisen ammattitaidon omaavan tiimin tuen, et jää työssäsi yksin.

Haku on avoinna 8.12.2020 saakka. Tarkemmat tiedot tehtävästä Kuntarekryn sivuilla -> Avoin työpaikka, Järjestelmäasiantuntija

Projektipäällikkö

Etsimme asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen Esko-tiimiimme projektipäällikköä ohjaamaan tuotetiimien kehitystyötä. Projektipäällikkönä vastaat yhden tai useamman kehitystiimin pyrähdyssuunnittelusta, aikataulutuksesta ja backlogin hallinnasta. Koordinoit tiimin/tiimien operatiivista toimintaa sekä sparraat, kannustat ja motivoit tuotekehityksen ammattilaisia työssään. Raportoit työn etenemisestä tuotekehitys- ja palvelujohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja, rautaisia kommunikointi- ja esiintymistaitoja sekä kykyä organisoida ja pitää useiden rinnakkaisten projektien lankoja käsissäsi.

Sinulla on tutkinto esimerkiksi tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai terveysteknologiasta sekä vankkaa kokemusta ja näyttöä ohjelmistokehitysprojektien vetämisestä. Hallitset monipuolisesti projektihallinnan ja ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistokehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista.

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Haku on avoinna 8.12.2020 saakka. Tarkemmat tiedot tehtävästä Kuntarekryn sivuilla -> Avoin työpaikka, Projektipäällikkö

Sovelluskehittäjä (2 paikkaa)

Haemme voimakkaasti kasvavaan joukkoomme lisää sovelluskehittäjiä tulevaisuuden Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehitykseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset rakentamaan moniammatillisessa tiimissämme terveydenhuollon ratkaisuja yhdessä tietotekniikan- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Olet teknisesti hyvät valmiudet omaava sovelluskehittäjä, opit nopeasti uudet asiat ja otat uuden ympäristön haltuusi. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Hallitset laajat kokonaisuudet ja olet tiimipeluri. Ymmärrät myös, mitä laadukkaan ohjelmiston kehittäminen tarkoittaa ja hyvä tekemisen laatu on sinulle itsestään selvää. 

Odotamme sinulta työkokemusta ohjelmistokehittämisestä / integraatioiden rakentamisesta vaativassa ympäristössä. Sinulla on vahva kokemus ja näytöt onnistumisista joltakin seuraavista osa-alueista:

 • Full stack ohjelmointi
 • .Net Core teknologia
 • C# ohjelmointikieli
 • HTML5, React, Redux, MobX
 • Ensemble
 • SQL server

Toimialatuntemus ja kokemus ketteristä projektimenetelmistä (esim. scrum) katsotaan eduksi. Tehtävänkuva tarkentuu hakijoiden kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Haku on avoinna 15.12.2020 saakka. Tarkemmat tiedot tehtävästä Kuntarekryn sivuilla -> Avoin työpaikka, Sovelluskehittäjiä

Tekninen arkkitehti

Haemme kasvavaan joukkoomme teknistä arkkitehtiä kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset rakentamaan moniammatillisessa tiimissämme terveydenhuollon ratkaisuja yhdessä tietotekniikan- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Olet teknisesti hyvät valmiudet omaava henkilö, opit nopeasti uudet asiat ja otat uuden ympäristön haltuusi. Teknisenä arkkitehtina vastaat tietojärjestelmä- ja sovellusarkkitehtuurin kehittämisen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimipelaajana johdat määrätietoisesti tuotekehitystiimejä arkkitehtuuriratkaisujen toteutuksessa. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava, roolissasi hallitset laajat kokonaisuudet ja viet yhdessä tiimien kanssa arkkitehtuuriratkaisut maaliin.

Sinulla on vahva tausta esimerkiksi teknisen arkkitehdin tai kokeneemman kehittäjän roolista. Teknisesti hallitset seuraavat osa-alueet:

 • Full stack ohjelmointi
 • .Net Core teknologia
 • C# ohjelmointikieli
 • HTML5, React, Redux, MobX
 • Ensemble
 • SQL server

Toimialatuntemus ja kokemus ketteristä projektimenetelmistä (esim. scrum) katsotaan eduksi. Tehtävänkuva tarkentuu kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Haku on avoinna 15.12.2020 saakka. Tarkemmat tiedot tehtävästä Kuntarekryn sivuilla -> Avoin työpaikka, Tekninen arkkitehti

Avoin hakemus

Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, jossa on yhteystietosi ja CV:si. Otamme sinuun yhteyttä.

Lataa CV. Huomaathan, että sopivia tiedostomuotoja ovat pdf,rtf,doc. Tiedoston koko voi olla max. 4MB