Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Esko Systemsille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus ja olemme osa Koodia Suomesta -yhteistyöverkostoa.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Me Esko Systemsillä vastaamme Suomen tutkitusti parhaan ja käyttäjien arvostaman Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehityksestä.
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vaativan lääkehoidon tai päivystystoiminnallisuuksien parissa? Vai sykkiikö sydämesi neuvolatoimintojen kehittämiselle?
Meillä työskentelet lähellä käyttäjiä, jotta varmistamme jatkossakin Eskon olevan tutkitusti paras potilastietojärjestelmä. 

 

Avoimet työpaikat (4 kpl)

 • Integraatioasiantuntija
 • Product Owner
 •  Pääkäyttäjä
 • Sovelluskehittäjiä
 
 

Etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme

Integraatioasiantuntijaa

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän dynaamisessa työyhteisössä. Osana moniammatillista tiimiä pääset innovoimaan ja rakentamaan terveydenhuollon potilastietojärjestelmäratkaisuja kiinteässä yhteistyössä käyttäjien ja sidosryhmien kanssa.

Integraatiot ovat keskeisessä roolissa saumattoman tiedonkulun, hyvän käyttäjäkokemuksen ja potilaan laadukkaan ja turvallisen hoidon mahdollistajina. Integraatioasiantuntijana olet mukana toteuttamassa integraatioita määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen, käyttöönottoihin ja ylläpitoon asti. Työnkuvaasi kuuluu myös toimia palvelutuotannon tukena ongelmanselvitystilanteissa.

Haemme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta tietojärjestelmien integraatioiden määrittelystä sekä toteutuksesta. Arvostamme osaamista erilaisista integraatioalustoista, tekniikoista ja menetelmistä, esimerkiksi seuraavilla osaamisalueilla:

 • OpenID Connect
 • HL7
 • FHIR
 • API-arkkitehtuuri
 • Ensemble
 • REST
 • SOAP
 • JSON
 • XML

Ohjelmointikielistä hallussasi ovat esimerkiksi C# tai JavaScript.

Tehtävässä tärkeää on kyky itsenäiseen työskentelyyn, taito hahmottaa kokonaisuuksia ja osioiden välisiä riippuvuussuhteita sekä halu työskennellä asiakasrajapinnassa. Omaat positiivisen asenteen ja haluat oppia uutta.

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä. Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekry-sivustolla -> Avoin työpaikka: Integraatioasiantuntija

Hakuaika päättyy 30.9.2021 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 torstaina 23.9. klo 15-16 ja perjantaina 24.9. klo 8-9.

Lisäksi etsimme

Product Owneria

eli tuoteomistajaa ohjaamaan tuotekehitystiimien työtä. 

Product Ownerina edustat asiakkaan ja käyttäjien ääntä tiimille ja priorisoit tiimin tekemistä. Vastaat yhden tai useamman tuotekehitystiimin backlogista ja huolehdit, että tiimillä on aina valmiina aloitettavaksi hyvin määriteltyä ja priorisoitua tekemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ja näyttöä vastaavasta työstä. Sinulla on kykyä organisoida ja priorisoida tuotekehitystiimin tekemistä sekä hyvät henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen valmiudet. Hallitset monipuolisesti ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistotuotekehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista. Tutkintosi voi olla esimerkiksi tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai terveysteknologiasta. Kokemus yhteiskäyttöisten moduulien ja kirjastojen toteutuksista muiden tiimien käyttöön katsotaan eduksi.

Kehitämme käyttäjien mielestä Suomen parasta potilastietojärjestelmää. Teet työtä tulevaisuuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän parissa; työtä, jolla on merkitystä myös kansallisesti. Saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi sekä asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä suomalaisen potilastietojärjestelmän tuotekehityksessä suomenkielisessä organisaatiossa. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekry-sivustolla -> Avoin työpaikka: Product Owner.
Hakuaika päättyy 30.9.2021 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 torstaina 23.9. klo 15-16.

 

Etsimme lisäksi asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen Esko-tiimiimme potilastietojärjestelmän

Pääkäyttäjää

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän dynaamisessa työyhteisössämme. Osana moniammatillista tiimiä pääset varmistamaan, että käyttäjät saavat tarvittaessa asiantuntevaa ja ammattimaista Esko-tukea arjen moninaisissa käyttötilanteissa.

Tehtävässäsi mm.

 • toimit Esko-potilastietojärjestelmän loppukäyttäjien ensisijaisena tukena asiakasorganisaatiossa (PPSHP) ja olet ensisijainen henkilö, jota loppukäyttäjät lähestyvät mahdollisissa ongelmatilanteissa
 • toimit linkkinä loppukäyttäjien ja Esko-tuen välillä
 • osallistut yhteistyöpalavereihin
 • osallistut loppukäyttäjien koulutukseen ja ohjeistuksien laatimiseen sekä
 • osallistut tarvittaessa järjestelmän päivityksiin sekä päivityksien testauksen suunnitteluun ja läpivientiin yhdessä tiimin kanssa

Olet oma-aloitteinen ja nopea oppimaan. Sinulla on vahvaa aiempaa kokemusta Esko-potilastietojärjestelmän käytöstä sekä mahdollisesti kokemusta ITIL palveluntuotantomallista ja tiketöintijärjestelmän käytöstä. Tunnet terveydenhuollon loppukäyttäjän työnkulkuja ja toimintatapoja, hahmotat nopeasti mistä käyttäjän yhteydenotossa on kysymys. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen, säilytät ammattimaisen ja ystävällisen palveluasenteen haasteellisissakin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekryn sivustolla -> Avoin työpaikka, Pääkäyttäjä
Hakuaika päättyy 30.9.2021 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 torstaina 23.9. klo 10-11 ja 15-16.

 

Tuoteomistajamme ottavat mukaan tiimeihin kokeneita

Sovelluskehittäjiä

Meillä voit tehdä työtä paikasta riippumatta, olitpa sitten Helsingissä tai Utsjoella tai sillä välillä. Fyysinen toimipisteemme sijaitsee Oulussa, ja täällä on joskus hyvä piipahtaa.

Olet kokenut ja vahvat tekniset valmiudet omaava koodari; hanskaat joko backendin, frontendin tai koko full stackin – lisäpisteitä tulee MS-teknologioiden hallinnasta ja/tai mikroarkkitehtuurin kokemuksesta.
Tuleva tehtävänkuvasi voidaan rakentaa yhdistämällä oma mielenkiintosi ja osaamisesi yrityksen tuotekehityksen tiekartalla oleviin terveydenhuollon tarpeisiin, arkkitehtuurin tai teknologian kehittämiseen. Mitkä ovat ne vahvuudet, jotka sinä toisit mukanasi Eskoon? Mikä sinusta tulee isona, voisimmeko kasvaa yhdessä?

Jätä avoin työhakemuksesi alla olevalla “Avoin työhakemus -lomakkeella ja liitä mukaan CV:si.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Markku Hurskainen, p. 050 412 6579,  markku.hurskainen(at)eskosystems.fi

 Avoin työhakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa on yhteystietosi ja CV:si. Otamme sinuun yhteyttä

Lataa CV. Huomaathan, että sopivia tiedostomuotoja ovat pdf,rtf,doc. Tiedoston koko voi olla max. 4MB