Tule kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää

Esko Systemsille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus ja olemme osa Koodia Suomesta -yhteistyöverkostoa.

Olemme ohjelmistokehittäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten kohtauspaikka

Me Esko Systemsillä vastaamme Suomen tutkitusti parhaan ja käyttäjien arvostaman Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehityksestä.
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vaativan lääkehoidon tai päivystystoiminnallisuuksien parissa? Vai sykkiikö sydämesi neuvolatoimintojen kehittämiselle?
Meillä työskentelet lähellä käyttäjiä, jotta varmistamme jatkossakin Eskon olevan tutkitusti paras potilastietojärjestelmä. 

Avoimet työpaikat

– Product Owner (Tuoteomistaja)
– Tuoteasiantuntija, sosiaalihuolto

 

Etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme

Product Owneria (Tuoteomistajaa)

ohjaamaan tuotekehitystiimien työtä.
Product Ownerina edustat asiakkaan ja käyttäjien ääntä tiimille ja priorisoit tiimin tekemistä. Vastaat yhden tai useamman tuotekehitystiimin backlogista ja huolehdit, että tiimillä on aina valmiina aloitettavaksi hyvin määriteltyä ja priorisoitua tekemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ja näyttöä vastaavasta työstä. Sinulla on kykyä organisoida ja priorisoida tuotekehitystiimin tekemistä sekä hyvät henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen valmiudet. Hallitset monipuolisesti ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistotuotekehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista. Aiempi kokemus terveydenhuollon alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Kehitämme käyttäjien mielestä Suomen parasta potilastietojärjestelmää. Teet työtä tulevaisuuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän parissa; työtä, jolla on merkitystä myös kansallisesti. Saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi sekä asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä suomalaisen potilastietojärjestelmän tuotekehityksessä suomenkielisessä organisaatiossa. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekry-sivustolla -> Avoin työpaikka: Product Owner (PO)

Hakuaika päättyy 3.12.2021 klo 15.00. Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 tiistaina 23.11. klo 13-14.

Esko-tiimissä on avoinna paikka myös

Tuoteasiantuntijalle (sosiaalihuolto)

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset innovoimaan ja rakentamaan asiakas- ja potilastietojärjestelmäratkaisuja moniammatillisessa työyhteisössä kiinteässä yhteistyössä käyttäjien ja sidosryhmien kanssa.

Olet oma-aloitteinen ja nopea oppimaan. Sinulla on laaja-alainen kokemus sosiaalihuollon toimintamalleista joko tietojärjestelmätoimittajan puolelta tai sosiaalihuollon käytännön asiakastyöstä. Tunnet sosiaalihuollon loppukäyttäjän työnkulkuja ja toimintatapoja, ymmärrät mitä asiakkaan sekä käyttäjän kannalta toimiva terveyden- ja sosiaalihuollon tilannetietojen yhdistäminen tarkoittaa. Käyttäjänäkökulma ja käytettävyys ovat osaamisesi keskiössä. Kokemus tuotekehityksen vaatimusmäärittelyistä on myös ehdoton plussa.

Tehtävässäsi

  • osallistut Esko asiakas- ja potilastietojärjestelmän kehittämiseen sosiaalihuollon asiantuntijana
  • olet asiantuntijamme toimivan potilastietojärjestelmän ja sosiaalihuollon ratkaisun järjestelmäintegraation varmistamisessa
  • varmistat, että hyvinvointialueen tarpeet toimiville asiakasprosesseille toteutuvat
  • tuot esiin käyttäjän vaatimukset toimiville palveluprosesseille
  • osallistut testauksen suunnitteluun ja läpivientiin yhdessä tiimin kanssa
  • osallistut yhteistyöpalavereihin
  • osallistut tarvittaessa käyttäjien koulutukseen ja ohjeistuksien laatimiseen.

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä. Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekry-sivustolla -> Avoin työpaikka: Tuoteasiantuntija, sosiaalihuolto.
Hakuaika päättyy 13.12.2021 klo 15.00. Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 perjantaina 3.12. klo 12-13.

 Avoin työhakemus

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info(at)eskosystems.fi.
Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, puhelinnro, sähköposti) sekä CV:si erillisenä tiedostona.

Otamme sinuun yhteyttä.